Verksted

Reparasjoner og utbedringer

I sommerhalvåret er det en hektisk periode på verkstedet, men vi finner alltid tid til å hjelpe deg med mindre reparasjoner og utbedringer. På vinterhalvåret tar vi gjerne større oppdrag, som for eksempel omlakkering, skifte av drev og motor, skrogarbeider og så videre.

Kontakt oss ved å fylle ut skjemaet til høyre.

Båtservice

Agder Marina har over 40 års erfaring med båter og service og har en unik kompetanse i dette markedet. Vi har det som skal til for at et båtkjøp blir vellykket og det som skal til for at gleden ved båtkjøpet varer lenger enn den første sommeren. Vår erfaring og ekspertise er din sikkerhet for at du får en trygg båtopplevelse og forutsigbart båthold.

Vi har spesialisert oss på Uttern, Bella, Flipper, Falcon og Sandstrøm – men hjelper deg gjerne med andre båtmerker. Hos oss finner du både nye og brukte båter.

Motorservice

Agder Marina har over 40 års erfaring med utenbords- og innenbordsmotorer, og er autorisert forhandler for Mercury/Mariner utenbordsmotorer og Mercruiser innenbordsmotorer. Vi har et moderne, oppdatert og godt drevet verksted som tar vedlikehold og service på alvor. Våre faglærte mekanikere kurses for å være oppdatert på de siste tekniske løsninger som tilbys på markedet, og hos oss settes kundens trygghet i fokus. Vi har allsidig erfaring med de største og de minste marine- og skipsmotorer, samt mer tradisjonelle motorer. Overlat service og opplag til oss slik at du kan nyte en problemfri ferietid.

Delelager

Vi har et omfattende delelager. Kontakt oss gjerne dersom det er noe du trenger. Vi skaffer det meste.