To mekanikere og servicemedarbeidere søkes

Vi søker 2 nye medarbeidere til faste stillinger i vår ettermarkedsavdeling.
Søknadsfrist 05.11.2018.

Ansvar og arbeidsoppgaver

Arbeidet er av operativ art i henhold til nedenfor listede oppgaver. Alle våre medarbeidere har et kollektivt ansvar for å delta i enhver operasjon marinadriften eller avdelingsleder bestemmer. Hver enkelt har et eget ansvar til å bidra mest mulig effektivt for virksomheten

Hovedoppgaver

  • Arbeidtid 08.00 – 16.00. Kjernetid fra 07.00 til 17.00
  • Utføre oppussing, klargjøring, reperasjoner og servicer på båter og motorer
  • Utarbeide grunnlagsmateriale for fakturering av utført arbeid etter hver jobb
  • Være oppdatert på tekniske nyheter og delta på servicekurs der ledelsen finner det nødvenig
  • Holde orden i verksted, kontor og tilknyttede lokaler.
  • Holde orden i tilstøtende utearealer med speislt ansvar for marinaområdet og opplagsplass

Overtid lagres i en egen timebank og benyttes etter avtale med avdelingsleder. Ferie og avspassering avtales med ettermarkedsleder. Det kan ikke påregnes full ferie i fellesferien. Arbeidsmiljøloven, ferieloven og andre arbeidsregulerende lover gjelder i alle stillingsforhold.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Fagbrev mekaniker
  • Truckfører bevis
  • Serviceinnstilt holdning

Manglende fagbrev kan oppveies med erfaring.

(Se stillingsannonse på www.finn.no)

Agder Marina AS har aner tilbake fra 1979 og fremstår i dag som Agders ledende Marina med salg av nye og brukte båter, verksted, vinterlagring, marina med båtplasser, båtutstyr og kiosk. Drivstoff 24-timers service. På vår marina har vi også restaurant med alle rettigheter og matbutikk med et vareutvalg som overgår de fleste hva gjelder kvalitet.

Agder Marina AS er Norges eldste forhandler av Uttern. Vi har eksklusiv forhandleravtale med Bella, Flipper og Sandstrøm båter. På hekken selger vi Mercury og vil du ha inboard er vi autorisert Mercruiser forhandler og verksted. Vår fagkunnskap sammen med våre merker er kundenes trygghet!

Sommeren er kort i Norge og vi i Agder Marina AS er derfor til for at kundenes båthold skal være enkelt og uten problemer. Vi har vakttelefon for våre kunder, og rykker ut når som helst i vårt området for å hjelpe de om noen skulle ha problemer med noen av våre produkter.

Våre priser på nye båtpakker er svært konkurransedyktig. Vi tar innbytte, og vi er autorisert bruktbåt megler i Norboat! Vårt nye verksted ble åpnet i 2014 og alle våre medarbeidere er faglig sterke på både marinemotorer og elektronikk. Selv om vi jobber i en sesongbetont bransje har vi fullt opp å gjøre hele året med vinteropplag og salg.

Team Agder Marina AS vil gjerne bli din nye arbeidsgiver. Vi er i sterk vekst og har behov for stabile kandidater som vil bli en del av Teamet!