Ranieri på Agder Marina As

Vi har en stor nyhet å presentere i dag. Vi har signert forhandleravtale med Ranieri. Hvor vi har enerett på Ranieri i Aust Agder fylke og gleder oss stort til å vise Ranieri frem til våre eksisterende og nye kunder.

Vi har savnet å kunne tilby våre kunder gode RIB båter og vi har jobbet med dette i lengre tid og vurdert flere merker/alternativer. Det merket som kom seirende ut av denne prosessen er Ranieri. Vi har en klar visjon her på Agder Marina om å levere kvalitet til våre kunder uten at det går på bekostning av prisen, her skal du føle at du har fått valuta for pengene dine. Og den følelsen kan vi innfri sammen med Ranieri hvis du ønsker deg en RIB.

Ranieri er Italienske båter med høy kvalitet.

Ranieri International er Italias største produsent av fritidsbåter under 10 meter og firmaet har siden 1966 hatt et sterkt fokus på kvalitet, sjøegenskaper og design. Bedriften er fortsatt i samme families eie og alle båtene blir produsert og montert på verftet i Italia. Dette gir de enestående kontroll på at båtene og utstyret er av aller høyeste standard og kvalitet. Alt for at du som kjøper skal få et problemfritt båthold.
Alle som har eid en Ranieri kan vitne om uslåelig kvalitet.

Ranieri – For de som vil ha kvalitet

Mer informasjon kommer snart.

Men her er en smakebit av Ranieri Cayman Sport 21 som vi kommer til med å stille ut her hos oss i begynnelsen av Mai 2019. Denne båten vil bli rigget med Mercury F 150 og mye riktig utstyr som Solseng, bord, badeplattfomer, Targabøyle m/lanterner, konsoll og setetrekk, Vannskistang og havnetrekk.

Alle Raniere RIB kommer med Hypalon pontonger og vår båt vil ha «carbon» innlegg i hypalon.

Ta kontakt allerede nå for mer info og et godt tilbud så kan du sikre deg en ny Ranieri for å ta i bruk allerede denne sesongen.