BURDE JEG SETTE UT BÅTEN?

Våren banker endelig  på døra, og mange har sett frem til en herlig sommer på sjøen. Siden vi nå er i en spesiell situasjon mange føler de ikke har kontroll på, er det fort å glemme de tingene som gir glede i hverdagen. Opplevelser som sjø, sol, fiske, og lange sommerkvelder på svabergene med familie, og gode venner.

Når verden blir «friskmeldt» igjen om en stund er sannsynligheten stor for at vi får et ras av kunder som ønsker båten på vannet omtrent samtidig. Da vil det være fysisk umulig for oss å få til klargjøring og utsett av flere hundre båter på kort tid.

Nå har vi god tid, og hvis vi legger ut båten din nå, så har i alle fall du båt når tingene normaliserer seg, og presset på oss minker, slik at vi kan makte å levere for de som ikke er i en situasjon som gjør at de kan bestille nå. Om du ikke har båtplass hos oss ber vi om at du kontakter oss på telefon eller epost, slik at vi kan skreddersy et opplegg for å få gjennomført utsett.  Ingen har fasit på utviklingen, men vi vil uansett gjøre vårt ytterste for å møte pågangen som kan komme ved eventuelle opphevelser av restriksjonene. Uansett så kan  «føre var»  i denne situasjonen være bedre enn «etter snar».

For våre kunder kan vi også i en periode tilby ettersyn av båt, utstyr og eiendom i Tvedestrand kommune dersom du ikke kan komme deg nedover på en stund selv. Kontakt oss på ronnie@agdermarina.no for henvendelser angående dette.

Ha en trygg vår!

 Med vennlig hilsen Agder Marina AS