2019 Flipper 800 DC klar til levering!

Vi har en 2019-modell Flipper 800 DC m/350 Verado på lager. Med båten følger mye utstyr. Her kan du gjøre et realt kupp!

Denne båten har vi satt en spesielt hyggelig vårpris på kr 949.000,- Veiledende pris på denne pakken er 1.135.000,- Du sparer altså 186.000,-.

Ønsker du å bruke båten som ditt landsted på Gjeving i sommer med dagsturer ut fra et topp moderne bryggeanlegg hjelper vi deg med båtplass!

Vi tar innbytte!

Flipper 800 DC er en båt som i mange flere båttester får den høyeste karakter for design, innovative løsninger og ikke minst sjøegenskaper. Båten er tegnet av den norske båtdesigneren Espen Thorup som tidligere også har designet Nordkapp sin linje. Flipper bygges med 4 langsgående spant som gjør den stivere. Resultatet blir en båt med særegne egenskaper på sjøen. Selve cockpit oppleves som romsligere enn dens konkurrenter Nordkapp, Ibiza og Yanmarin. Flipper er Bella konsernets premiumbrand. Bella Boats er Europas største båtbygger og er eiet av Mercury og Nimbus gruppen. De står bak merker som Bella, Falcon, Aquador, Nimbus i tillegg til Flipper. 50 år gamle båtbygger tradisjoner kombinert med innovativt design og Mercury sin teknologi.

Kom innom oss for å ta båten i nærmere øyesyn. Du kan også finne mer informasjon, bilder og video ved å trykke her.

Stor størrelse og sportslig utseende holder hva det lover. Kolleksjonens mest spektakulære daycruiser i premium-klassen. Den romslige sofagruppen har plass til en god del venner og/eller familie gruppe for hyggelig samvær. Den romslige sovelugaren gjør denne båten til en super turbåt.

Veiledende pris på denne pakken var kr. 1.135.000.- ink.mva. Nå i 2020 og en svak krone er veiledende pris på tilsvarende båt hele 1.310.000,- DU SPARER DA 361.000,- !

Del siden