Nå med innsprøytning - lettere - Sprekere - mer økonomisk.

Mercury 10HK, 4-takt

 

Høy ytelse og effekt!

Lav vekt og fantastisk dreiemoment i den nye 20 ,15 & 10 hk Mercury FourStrokes får båten din opp i plan raskere og gir førsteklasses akselerasjon i tillegg til toppfart i toppklassen. Disse utenbordsmotorene er enkle å montere og betjene, og elektronisk drivstoffinjeksjon sørger for pålitelig start og øyeblikkelig gassrespons i alt slags vær og gir problemfritt båtliv. Den laveste overførte vibrasjonen i sin klasse sikrer en mer komfortabel kjøreopplevelse.

Pålitelig og holdbar

Mercurys primingforbehandling og lakkeringsprocess er spesialutviklet til bruk i saltvann og sikrer langvarig beskyttelse av aluminiumstøpegods og er en viktig del av EFI FourStrokes’ ekstraordinære korrosjonsbestandighet. Aluminiumslegeringer med lavt kobberinnhold hindrer korrosjon og holder utenbordsmotoren i god stand og full av krefter. Alle Mercurys ledende aluminiumslegeringer gir den beste beskyttelse mot korrosjon.

Lettest å kjøre

Det innovative styrehåndtaket på de nye 10, 15 og 20 hk utenbordsmotorene representerer en ny standard for styring av bærbare utenbordsmotorer med unike egenskaper, funksjoner og håndverk. Den nye ergonomiske og effektive designen på styrehåndtaket forbedrer båtopplevelsen med blant annet nye opplevelser når det gjelder komfort og funksjon:

Tekniske detaljer

Ingen egenskaper registrert

Egenskaper

Slagvolum: CC 333
Drivstoffinnsugningssystem: Single Overhead Cam
Tørrvekt: Letteste modell som er tilgjengelig: 45 kg
Drivstoffsystem: Elektronisk drivstoffinnsprøytning (EFI)
Kjølesystem: Vannkjølt med termostat
Separat tank standard 25 ltr

Del siden