Butikk

I en lun vik av Lyngørfjorden ligger Agder Marina AS. Vi har gjestehavn, og WC i naborestauranten. Vi tilbyr båtutleie og parkeringsplasser. Hos oss finner du det meste du trenger til båtpussen og ferien i vår båtutstyrsbutikk. Vi har en egen fiskekrok med fiskeutstyr fra Sølvkroken. Vi har vannsportutstyr som vannski, tuber og tau og mye mye mer.

Det ligger en utmerket kolonialbutikk i nabobygget, som heter «Hos Kari og meg» her finner du grillkull og god mat, mye økologisk og kortreist, men ikke bare.
Ronnie (mannen til Kari) baker brød, og serverer kjempegod pizza i restauranten i samme bygg, gjerne sammen med noe godt å drikke. Brus, øl eller noe sterkere.

 

Vår Nettbutikk

Agder Marina AS samarbeider med nettbutikken Watski som tilbyr alt du måtte trenge til båten. Varene du bestiller blir sendt til Agder Marina AS, og du får beskjed så fort varene er ankommet oss. Vår webshop holder åpent døgnet rundt og du handler dine båtprodukter hjemme. Med Ship to Store har du alltid tilgang til de nyeste produktene.

Fordeler med nettbutikken:

  • Åpent døgnet rundt
  • Sikker betaling i butikk
  • Support og rådgivning av personalet i butikken
  • Tilgang til hele Watskis sortiment
  • Service og reklamasjoner direkte i butikken

 

Gå til nettbutikken!

PS! Start handelen ved å trykke på “Velg som din forhandler” på midten av siden ved ankomst til nettbutikken.