Butikk

I en lun vik av Lyngørfjorden ligger Agder Marina AS. Vi har gjestehavn, dusj og WC. Vi har båtutleie og parkeringsplasser. Hos oss finner du alt du trenger til båtpussen og ferien; En egen avdeling med tauverk fra Robline, på både metermål og på rull. Du finner bøyer, kjetting og moringstau – kroker, kauser og blokker. Trenger du kanskje nye fendere til båten?

Vi har en egen fiskekrok med fiskeutstyr fra Sølvkroken. Og til ekstra fine sommerdager har vi vannsportsutstyr som vannski, tuber og tau. Våtdrakter, masker og svømmeføtter hører med.

Sommeren er høysesong for grilling. Hos oss finner du propan, griller, grillkull og briketter. Kolonialavdelingen er særlig velfyllt om sommeren, – og hos oss finner du alt du måtte trenge for et hyggelig måltid.

Velkommen skal du være!

 

Nettbutikk

Agder Marina AS samarbeider med nettbutikken Watski som tilbyr alt du måtte trenge til båten. Varene du bestiller blir sendt til Agder Marina AS, og du får beskjed så fort varene er ankommet oss. Vår webshop holder åpent døgnet rundt og du handler dine båtprodukter hjemme. Med Ship to Store har du alltid tilgang til de nyeste produktene.

Fordeler med nettbutikken:

  • Åpent døgnet rundt
  • Sikker betaling i butikk
  • Support og rådgivning av personalet i butikken
  • Tilgang til hele Watskis sortiment
  • Service og reklamasjoner direkte i butikken

 

Gå til nettbutikken!

PS! Start handelen ved å trykke på “Velg som din forhandler” på midten av siden ved ankomst til nettbutikken.