Båtopplag

Agder Marina AS gjør det enkelt og trygt for deg å eie båt. Vi tar problemene ut av båtholdet gjennom våre opplagstjenester. Lever båten til oss på høsten og hent den på våren. Våre opplagstjenester inneholder alt din båt og motor trenger av service og vedlikehold for å fungere optimalt. Vi tilbyr en totalpakke, noe som betyr at nødvendig service på din motor, drenering av ferskvann, konservering av toalett og andre nødvendige punkter utføres ved bestilling av opplag hos oss. Detaljene tar vi oss av, vi gjør det som er best for din båt og motor. Nødvendige reparasjoner for å gjennomføre servicen, eller mangler på båt eller motor inntil kr 1000,- + mva. utføres om det er behov.   Eksempler er feil på lanterner, styring, giring, eller andre ting som er nødvendig for din sikkerhet, eller for å forhindre skade på båt eller motor. Ved mer kostbare utbedringer kontakter vi alltid kunden først, for å finne en løsning.  Detaljer for vårklargjøringen avtales senere, når sommeren nærmer seg. Slitedeler som plugger, anoder etc. byttes om nødvendig. Intervaller på dette varierer etter bruk, motortype og ytre påvirkning. Det gjøres oppmerksom på at det tilkommer et miljøgebyr på kr 31,25 pr. motorservice. Dette dekker avhending av oljer og farlig avfall som filtre ol. Båter med fast tank fylles opp med frisk bensin, og drivstoffstabilisator. Om du ikke ønsker tanken fylt opp, må dette spesifiseres i bestillingen.

Utstyr og løsøre som vester, klær, og andre ting som kan fuktskades i løpet av vinteren tar vi ikke ansvar for. Utstyr som ligger i båten blir i båten. Om det ønskes at vi lagrer det, kan dette gjøres mot en kostnad, men dette må spesifiseres ved bestilling. Unntaket er kartplottere, som lagres kostnadsfritt om de ikke er fastmontert i dashbord.  Puter og stoler som ligger i båten blir lagret mot en kostnad om ikke annet er avtalt. Det samme gjelder kalesjer. Kunden må sørge for egen forsikring i opplagsperioden. Kunder med egen båtplass som ønsker henting fra den, er ansvarlig for at båten er godt fortøyd, luker er stengt, kalesjer er festet frem til den tas opp av oss. Ved bestilling av opplag, tas det forbehold om at båter som ligger fortøyd på egen plass er fortøyd godt for å unngå skade, at fastmonterte komponenter er tildekket, eller tåler vær og vind, og at kalesjer, puter og annet løsøre ikke tar skade av å ligge i båten frem til opptak skjer. Ønsket opptaksdato betyr ikke at vi er ansvarlige for båten før vi fysisk flytter den fra plassen sin, men at vi da har fått tillatelse fra eier om at vi kan ta den opp fra den dato. Opplagstjenester faktureres forskuddsvis normalt i løpet av høsten. Merk at bilder av kundebåter kan bli bli brukt på sosiale medier/nettside.

Vi tilbyr vinteropplag for alle typer båter, – fra de minste jollene til de større motorbåtene. Vi kan også tilby begrenset opplag på opptil 40 fots båter i isfri havn. Kontakt oss for nærmere informasjon.

Vedrørende bestilling av vårklargjøring
Da det ofte er stor pågang må du som kunde avtale sjøsetting minimum 14 dager i forkant av ønsket utleveringsdato. Vi gjør vårt ytterste for at du skal få båten utlevert den dagen du ønsker, men det kan til tider være vanskelig å innfri alle ønsker. Vi anbefaler på det sterkeste å være tidlig ute med å bestille vårklargjøring slik at du kan få ut båten til tiden du ønsker.

Dette skjemaet brukes for å bestille vinteropplag hos Agder Marina AS uten at du registrerer deg som bruker på nettsidene.

Takk for bestillingen!
Du får en kopi av bestillingen pr e-post.
Feil! Bestillingen ble ikke sendt!
Vennligst kontakt Agder Marina AS ved spørsmål.

Personalia

Bestillingsdetaljer

Dette skjemaet brukes for å bestille vårklargjøring hos Agder Marina AS uten at du registrerer deg som bruker på nettsidene.

Takk for bestillingen!
Du får en kopi av bestillingen pr e-post.
Feil! Bestillingen ble ikke sendt!
Vennligst kontakt Agder Marina AS ved spørsmål.

Personalia

Oppgi båttype og servicedetaljer

Oppgi motortype og servicedetaljer

Praktiske opplysninger

Tilbud fra Agder Marina?