Båtopplag

Agder Marina AS gjør det enkelt og trygt for deg å eie båt. Vi tar problemene ut av båtholdet gjennom våre opplagstjenester. Lever båten til oss på høsten og hent den på våren. Våre opplagstjenester inneholder alt din båt og motor trenger av service og vedlikehold for å fungere optimalt. Vi tilbyr en totalpakke, noe som betyr at nødvendig service på din motor, drenering av ferskvann, konservering av toalett og andre nødvendige punkter utføres ved bestilling av opplag hos oss. Detaljene tar vi oss av, vi gjør det som er best for din båt og motor.

Vi tilbyr vinteropplag for alle typer båter, – fra de minste jollene til de større motorbåtene. Vi kan også tilby begrenset opplag på opptil 40 fots båter i isfri havn. Kontakt oss gjerne for ytterligere informasjon.

PS! Les våre gjeldende betingelser for båtopplag her

Dette skjemaet brukes for å bestille vinteropplag hos Agder Marina AS uten at du registrerer deg som bruker på nettsidene.

Takk for bestillingen!
Du får en kopi av bestillingen pr e-post.
Feil! Bestillingen ble ikke sendt!
Vennligst kontakt Agder Marina AS ved spørsmål.

Personalia

Bestillingsdetaljer

Takk for bestillingen!
Du får en kopi av bestillingen pr e-post.
Feil! Bestillingen ble ikke sendt!
Vennligst kontakt Agder Marina AS ved spørsmål.

Personalia

Husk å fylle ut alle felter før du sender inn bestillingen. Dobbeltsjekk gjerne at epost'en din er skrevet riktig for å motta kvittering på epost.

Oppgi båttype og servicedetaljer

Oppgi motortype og servicedetaljer

Praktiske opplysninger

Velg ledig dato for sjøsetting fra kalenderen. Datofelt må fylles ut for at sjøsetting skal kunne skje til avtalt tidspunkt. Båten blir sjøsatt innen klokken 16.00 valgt dag.

Tilbud fra Agder Marina?