Denne modellen er utgått og selges ikke lenger hos oss!

Bildet viser en Uttern T70
Bildet viser en Uttern T70
Bildet viser en Uttern T70

Uttern T70

Uttern T70 er flaggskipet i Utterns serie med T-modeller. Den rommelige og sporty bow-rideren forener komfort med design og ytelse.Uttern T70 er et smart og fornuftig valg hvis du vil ha en båt som du kan bruke til å ta familie og venner med på hyggelige dagsturer. Om bord i toppmodellen er det plass til åtte personer. Båten egner seg for Mercury-motorer som har fra 150 hester til 300 hester. Det gjør at du kan kjøre sikkert og komme fort frem.

Fleksibiliteten til Uttern T70 viser seg først og fremst i cockpiten. I utgangspunktet er det god plass til å slappe av og spise rundt teakbordet som kan fjernes. En kalesje som dekker hele båten gjør det tørt og lunt i cockpiten hvis du er på tur i dårlig vær. I fint vær kan du nyte båtturen på en akterbenk med rygg som kan stilles i 120-graders vinkel. Når solen steker, kan cockpiten omgjøres til en stor solseng. Førersetet som kan dreis og passasjersete med vipperygg gjør det enkelt å utnytte hele cockpiten når det er mange om bord. Når mange vil sole seg samtidig, kan også hele området foran konsollene omgjøres til solseng.

T-serien der designet slik at båtene ser moderne og elegante ut. Det gjør Uttern T70 også. Dashbord i to fornuftige farger, sportsratt og en sotet vindskjerm gir båten et påkostet preg samtidig som du kan kjøre sikkert og komfortabelt. Andre praktiske designelementer er integrert over alt i båten. Det gjelder for eksempel seter med armlener, koppholdere med LED-belysning og laminert teakdørk. Du kan også oppgradere båten slik at den blir enda flotter og mer funksjonell for eksempel med en permanent bysse.

Føreren disponerer et dreibart bøttesete med vippepute. På den andre siden er det plass til to passasjerer. Dette sete har rygg som kan vippes. De som bruker det kan enten følge med på ferden eller kose seg med resten av passasjerene i cockpiten. Den ergonomiske førerplassen har to-farget dashbord og SmarCraft- instrumenter. På dashbordet er det plass til montering av en Simrad kartplotter med ni-tommers skjerm. Det er stuveplass til småting foran passasjersetet og i hvert hjørne av båten.

Premium Edition gir deg det du trenger. Vi har satt sammen utstyrspakker som dekker det kundene ofte etterspør. Bestiller du Premium Edition sparer du cirka 10 prosent i forhold til å kjøpe utstyret enkeltvis.

Veiledende priser fra kr 572 880,- inkl motor

Egenskaper

TilstandNy
TypeBow Rider
Årsmodell2019
Lengde i cm699
Lengde i fot23
Bredde i cm255
Dybde i cm55
Motor inkludertJa
MotorfabrikantMercury
MotortypeUtenbords
Motorstørrelse300
DrivstoffBensin
Vekt1446
MaterialePlast
FargeGrå
Antall sitteplasser8

Video

Relaterte båter

Uttern D77Uttern D70Uttern D62Uttern D57Uttern C87Uttern C77Uttern S65Uttern T70Uttern T62Uttern T57

Del siden