Denne modellen er utgått og selges ikke lenger hos oss!
Vi kan i stedet anbefale følgende båt(er):

Bildet viser en Uttern T62
Bildet viser en Uttern T62
Bildet viser en Uttern T62
Bildet viser en Uttern T62

Uttern T62

Takket være den store og allsidige cockpiten med den romslige, u-formede sittegruppen, er Uttern T62 det perfekte stedet når du vil dra på båttur med familie og venner.

Sittegruppen i cockpiten kan enkelt konverteres til en av de største solsengene i denne klassen. Det er like enkelt å forvandle cockpiten til en komfortabel spiseplass for seks. Og dette er bare begynnelsen på moroa. Hvis du har lyst til å stå på vannski, har båten vannskistang. Når du trenger å kjøle deg ned, har du god plass til å entre vannet fra den brede badeplattformen med badetrapp.

Det er selvfølgelig lagt stor vekt på sikkerheten. Den dype cockpiten og det høye fribordet gjør at du kan slappe av når det er barn om bord. Sklisikre trinn sørger for at alle er trygge, mens praktisk plasserte gripebøyler gjør det enkelt å komme ombord og i land både fra baugen og hekken.

Og hvis værgudene slår seg vrange, er det en integrert kalesje i båten, som raskt kan settes opp for å holde folk tørre og fornøyde.

Premium Edition gir deg det du trenger. Vi har satt sammen utstyrspakker som dekker det kundene ofte etterspør. Bestiller du Premium Edition sparer du cirka 10 prosent i forhold til å kjøpe utstyret enkeltvis.

Veiledende priser fra kr 382 980,- inkl motor

Egenskaper

TilstandNy
TypeBow Rider
Årsmodell2018
Lengde i cm633
Lengde i fot21
Bredde i cm239
Dybde i cm47
Motor inkludertJa
MotorfabrikantMercury
MotortypeUtenbords
Motorstørrelse200
DrivstoffBensin
Vekt1115
MaterialePlast
FargeGrå
Antall sitteplasser7

Video

Relaterte båter

Uttern D77Uttern D70Uttern D62Uttern D57Uttern C87Uttern C77Uttern S65Uttern T70Uttern T62Uttern T57

Del siden