Uttern S65

Uttern S65

Kan du tro at Uttern S65 er like ivrig etter å komme seg på sjøen som du er? Den er siste flaggskipmodell i S-serien for midtkonsoller. Du får den beste og mest allsidige friluftsopplevelsen akkurat nå. Uttern S65 har plass til 7 personer, og soveplass til 2. Dermed er det opp til deg: Inviter vennene dine til en piknik på sjøen eller overrask partneren din med en romantisk lunsj på havet. Både før og etter kan du velge mellom massevis av aktiviteter. Stup fra den integrerte svømmeplattformen, nyt solsengen, eller slapp av i den koselige kabinen. Hva om været forandrer seg og du ønsker å bli på dekk? Vi liker tenkemåten din! Den stilfulle vindskjermen og helintegrerte kalesjeløsningen beskytter deg.

La oss oppdage Uttern S65 fra baug til akter. Fremme er baugen det perfekte stedet å stirre på vannet eller å sitte og prate med venner. Den blir til en spiseplass så fort du setter opp bordet. I tillegg, dersom du senker bordet og tilføyer en pute, blir hele fronten på båten et sted for å sole seg. Cockpiten tilbyr også en god del fleksibilitet. Ryggstøtten kan tilpasses for å sitte og slappe av, eller den kan legges flat for å lage en ekstra solseng og få direkte tilgang til vannet.

I tillegg til disse egenskapene har båten en rekke sikkerhetstiltak. Hele dekket på Uttern S65 er på ett nivå, så det er enkelt å bevege seg fra baug til akter. Vannsluker på begge sider av cockpiten holder dekket tørt, og høye fribord og solide baugrekker sørger for at du er trygg mens du beveger deg rundt båten.

Inne kan 2 voksne sove komfortabelt i kabinen med u-formet sitteplass, som også har et sjøvannstoalett. Kabinen har en halvtransparent skyvedør, som sammen med en åpningsbar ventil og et sidevindu ved konsollen gir lys og ventilasjon til kabinen. Med rikelig med stueplass kan du ta med det tilbehøret du vil, og stue det bort i oppbevaringsplasser under svømmeplattformen og setene, under cockpitdørken, eller i kabinen.

Premium Edition gir deg det du trenger. Vi har satt sammen utstyrspakker som dekker det kundene ofte etterspør. Bestiller du Premium Edition sparer du cirka 10 prosent i forhold til å kjøpe utstyret enkeltvis.

Veiledende priser fra 375.170,-

Egenskaper

TilstandNy
TypeSkjærgårdsjeep
Årsmodell2018
Lengde i cm628
Lengde i fot21
Bredde i cm246
Dybde i cm45
Motor inkludertJa
MotorfabrikantMercury
MotortypeUtenbords
Motorstørrelse200
DrivstoffBensin
Vekt1195
MaterialePlast
FargeGrå
Antall sitteplasser7
Antall soveplasser2

Relaterte båter

Uttern D77Uttern D70Uttern D62Uttern D57Uttern C87Uttern C77Uttern S65Uttern T70Uttern T62Uttern T57

Del siden