Denne modellen er utgått og selges ikke lenger hos oss!

Bildet viser en Uttern C87
Bildet viser en Uttern C87
Bildet viser en Uttern C87
Bildet viser en Uttern C87

Uttern C87

C87 er den største modellen til Uttern. Den er basert på de samme kjerneverdiene som resten av modellspekteret til Uttern – sikkerhet, komfort, stil og kraft. Med plass til ti personer om bord kan du dra på sjøen med familie og venner med en båt velegnet til å fiske fra. Du kan velge mellom innenbordsmotor eller en eller to utenbordsmotorer. Det gir deg den kraften du trenger.

C87 egner seg like godt på innsjøer som langs kysten. Den har det utstyret og de løsningene som gjør at du kan føle deg trygg sammen med familien om bord. Fra kabinen er det utsikt rund baut. Med to motorer har du alltid full kontroll over omgivelsene. Det er lett å bevege seg om bord takket være skyvedøren i siden på kabinen, bred passasje mellom cockpiten og fordekket, port i hekken som gir lett tilgang til badeplattformene som selvsagt er utstyrt med badeleider.

Uttern C87 tar deg dit du vil dra og lar deg nyte timene på sjøen. Skyvebenken gjør at cockpiten både kan brukes som spise- og solplass. Får du ikke nok av solen? På fordekket har du en ekstra plass til å sole deg på. Under dekk kan du alltid ha en behagelig temperatur takket være varmeapparat eller aircondition som kan leveres. Den store byssa med kokeapparat kan utstyres med mikrobølgeovn og kjøleskap så du kan lage de perfekte måltidene når du er på tur.

Vi har designet C87 slik at den både visuelt og når du tar båten i bruk føler at du er om bord i en større og dyrere kvalitetsbåt. Du har et dusjkabinett som kan trekkes ut, sjøvannstoalett og to separate lugarer. I begge lugarene er det store vinduer som gir lys og skaper en luftig følelse under dekk.

Ingen turer er like. Derfor har vi lagt vekt på at båten skal ha en fleksibel innredning. Dinetten kan enkelt omgjøres til en U-formet sittegruppe eller til seter som gjør at passasjerene kan sitte komfortabelt å følge med på ferden. Dinetten kan ved behov omgjøres til en ekstra soveplass.

Premium Edition er en båt utstyrt med de tilvalgsalternativene vi har funnet ut at mange kunder bestemmer seg for. Pakkeløsningen er effektiv og den gir deg i gjennomsnitt en besparelse på 10 prosent i forhold til om du bestiller utstyret hver for seg. Det er ikke umulig at din lokale forhandler akkurat nå har en Premium Edition-modell på lager.

Veiledende priser fra kr 923 630,- inkl motor

Egenskaper

TilstandNy
TypeDaycruiser
Årsmodell2018
Lengde i cm891
Lengde i fot29
Bredde i cm298
Dybde i cm65
Motor inkludertJa
MotorfabrikantMercury
MotortypeUtenbords / Innenbords
Motorstørrelse400
DrivstoffBensin
Vekt2713
MaterialePlast
FargeGrå
Antall sitteplasser10
Antall soveplasser6

Video

Relaterte båter

Uttern D77Uttern D70Uttern D62Uttern D57Uttern C87Uttern C77Uttern S65Uttern T70Uttern T62Uttern T57

Del siden