Denne modellen er utgått og selges ikke lenger hos oss!

Bildet viser en Uttern C77
Bildet viser en Uttern C77
Bildet viser en Uttern C77

Uttern C77

Med en fleksibel, elegant og gjennomtenkt innredning er Uttern C77 en båt det er en fornøyelse å være på tur med – enten det er en ettermiddagstur med familie og venner eller lengre båtturer med overnattinger. Om bord er det plass til hele ni personer. Båten har en rommelig spiseplass og bysse. Forut er det en stor kabin og båten har også en midtkabin med god plass. Et separat bad gjør det til en hyggelig opplevelse for hele familien å bo om bord. Uttern C77 kan leveres med to forskjellige motorløsninger – utenbordsmotor eller innenbordsmotor. Med opp til 300 hester kan båten motoriseres på den måten som passer ditt båtbruk best.

Sikkerhet for alle om bord er en selvfølge. Fra førerplassen har du fri sikt i alle retninger. En solid Mercury-motor gjør at du aldri må engste deg for ikke å komme frem. Håndgrepspunkter og håndrekker er riktig plassert og det er brede gangsoner rundt hele båten. Høyt fribord og skikkelig sklisikring gjør at store som små kan føle seg trygge om bord.

Uttern C77 byr på mange båtopplevelser. I den fleksible cockpiten er det benker som kan flyttes slik at du enten har en stor spiseplass eller en behagelig solseng. På dekket forut er det i tillegg plass for å sole seg eller nyte utsikten. I byssa, med kjøleskap og kokeapparat, kan du lage herlige måltider. Varmeapparat og aircondition leveres som ekstrautstyr.

Det ble lagt vekt på atUttern C77 skulle se moderne og elegant ut, samtidig som båten måtte ha topp bruksmessige kvaliteter og beholde sin verdi over lang tid. Intelligent plassutnyttelse gir deg følelsen av å være om bord i en mye større båt. Badet med toalett tilknyttet septiktank er rommelig. I de to lugarene er det vinduer som gjør det lyst og innbydende.

De fleksible løsningene gjør Uttern C77 til et multitalent. Dinetten i dekkshuset er et fint sted å sitte lunt og behagelig når du er underveis, et godt sted å slappe av og en spiseplass med flott utsikt. Ved behov kan dinetten omgjøres til en ekstra soveplass. I cockpiten har benkene ryggstøtte med individuell justering. Du kan både bruke cockpiten som solseng og spiseplass ute i det fri.

Premium Edition gir deg det du trenger. Vi har satt sammen utstyrspakker som dekker det kundene ofte etterspør. Bestiller du Premium Edition sparer du cirka 10 prosent i forhold til å kjøpe utstyret enkeltvis.

Veiledende priser fra kr 639 710,- inkl motor

Egenskaper

TilstandNy
TypeDaycruiser
Årsmodell2018
Lengde i cm740
Lengde i fot24
Bredde i cm285
Dybde i cm49
Motor inkludertJa
MotorfabrikantMercury
MotortypeUtenbords / Innenbords
Motorstørrelse300
DrivstoffBensin
Vekt2218
MaterialePlast
FargeGrå
Antall sitteplasser9
Antall soveplasser4

Video

Relaterte båter

Uttern D77Uttern D70Uttern D62Uttern D57Uttern C87Uttern C77Uttern S65Uttern T70Uttern T62Uttern T57

Del siden