Båtopplag

Agder Marina AS gjør det enkelt og trygt for deg å eie båt. Vi tar problemene ut av båtholdet gjennom våre opplagstjenester. Lever båten til oss på høsten og hent den på våren. Opplagstjenester inneholder alt din båt og motor trenger av service og vedlikehold for å fungere optimalt. Detaljer for vårklargjøringen avtales senere, når sommeren nærmer seg.

Vi tilbyr vinteropplag for alle typer båter, – fra de minste jollene til de større seil- og motorbåtene. Kontakt oss for nærmere informasjon.

OBS – Vedr Bestilling av utsett fra vinteropplag. Kunde må avtale dette minimum 10 dager i forkant av ønsket utleveringsdato, det er ofte stor pågang.  Vi gjør vårt ytterste til at du får båten utlevert den dagen du ønsker, men det kan til tider være vanskelig å innfri alle sine ønsker.

Så vi anbefaler på det sterkeste å være tidlig ute med å bestille utsett/klargjøring så at du kan få ut båten rundt den tiden du ønsker.

Dette skjemaet brukes for å bestille vinteropplag hos Agder Marina AS uten at du registrerer deg som bruker på nettsidene.

Takk for bestillingen!
Du får en kopi av bestillingen pr e-post.
Feil! Bestillingen ble ikke sendt!
Vennligst kontakt Agder Marina AS ved spørsmål.

Personalia

Bestillingsdetaljer

Dette skjemaet brukes for å bestille vårklargjøring hos Agder Marina AS uten at du registrerer deg som bruker på nettsidene.

Takk for bestillingen!
Du får en kopi av bestillingen pr e-post.
Feil! Bestillingen ble ikke sendt!
Vennligst kontakt Agder Marina AS ved spørsmål.

Personalia

Oppgi båttype og servicedetaljer

Oppgi motortype og servicedetaljer

Annet